Tussock Jumper - Pinot Grigio - 750ML
  • HAMERSMA

Tussock Jumper - Pinot Grigio - 750ML

75 CL

549
7,32/liter

Rekening houden met allergenen?  Login en voeg je allergenen toe aan je profiel zodat we de productinformatie persoonlijker kunnen maken.

Inloggen

PINOT GRIGIO

• De Grote Hamersma: 7,5
• Land van herkomst: Italië
• Druifsoort: Pinot Grigio
• Alcoholpercentage: 12%

De wijnen van Tussock Jumper komen uit de hele wereld en zijn altijd gekoppeld aan een dier dat een rode trui draagt. In het geval van deze pinot grigio komen de druiven uit de wijnstreek rondom de Noord-Italiaanse stad Venetië. Ondanks dat de wijnen van Tussock Jumper uit de hele wereld komen, worden ze altijd gebotteld in het land van herkomst. De wijn is gekoppeld aan een wolf. Een van de meest intelligente dieren ter wereld. In deze pinot grigio proef je de smaak van appel, peer en ananas. Schenk hem in combinatie met lichte pastagerechten, gegrilde vis of bij schaal- en schelpdieren. De Tussock Jumper wijnen zijn bij Jumbo verkrijgbaar in vele verschillende soorten.

Dit is wat Harold Hamersma erover zegt:
“Beestjeswijn. Dieren op het etiket hebben een trui aan: de tussock jumper. Keurige confectie overigens. In dit geval peer, meloen, licht apellig, lekker fris. Vandaar misschien ook die trui.”
De Grote Hamersma, cijfer 7,5

Alcohol Percentage: 12%.

Merk

Why is it that animals from the best wine regions wear a Red Jumper? Discover their story on: tussockjumperwines.com

Website

tussockjumperwines.com

Adres

BOTTLED BY
CA. VI. SA.
NEGRAR
ITALIA

Andere soorten