Dictador Ortodoxy Colombian Aged Gin 70cl

Country Of Origin Colombia
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 43 %
Dictador Ortodoxy Colombian Aged Gin 70cl is een premium gin die het beste van Colombiaans vakmanschap laat zien. Gemaakt met een unieke mix van botanische ingrediënten uit de Andes-bergen, heeft deze gin een complex smaakprofiel met hints van jeneverbes, citrus en bloemige tonen. Het rijpingsproces in eiken vaten tot wel 35 weken voegt karakter en diepte toe, resulterend in een prachtige gouden kleur die het onderscheidt van andere...
Op voorraad
€ 32,50
Werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €150
Achteraf betalen met Klarna
Voeg toe aan verlanglijst

Over Dictador Gin

Dictador Gin is een premium drankje dat het beste van Colombiaanse ambacht vertegenwoordigt. Het merk heeft zijn oorsprong in de productie van hoogwaardige rum, die later werd uitgebreid met gin. Dictador Ortodoxy Colombian Aged Gin 70cl is een van de populairste producten van dit merk.

Smaak en Geur

Deze gin is gemaakt met een unieke mix van botanische ingrediënten die groeien in de Andes-bergen van Colombia. De jeneverbessen die gebruikt worden bij het productieproces geven het zijn kenmerkende smaak, terwijl andere ingrediënten zoals sinaasappelschil, engelwortel en munt complexiteit en diepte toevoegen aan het smaakprofiel.

De geur van Dictador Ortodoxy Colombian Aged Gin is een van zijn meest opvallende kenmerken. Het heeft een sterke en complexe geur die hints van jeneverbes combineert met citrus- en bloemige tonen. De aroma wordt verder versterkt door het rijpingsproces, dat de gin een subtiele rokerige ondertoon geeft.

Leuke Feitjes

Een leuk feitje over Dictador Gin is dat het tot 35 weken in eiken vaten wordt gerijpt voordat het wordt gebotteld. Dit rijpingsproces voegt niet alleen smaak en karakter toe aan de gin, maar resulteert ook in een prachtige gouden kleur die het onderscheidt van andere gins op de markt.

Productieproces

Het productieproces voor Dictador Gin is rigoureus en nauwgezet. De Distillery gebruikt een traditionele koperen pot still om een superieure kwaliteit drank te creëren die vrij is van onzuiverheden. De gin wordt vervolgens zorgvuldig gemengd met puur bergwater om de perfecte balans van smaken te bereiken.

Eigenschappen
SKU L-09-135-00
Merk Dictador
Alcoholpercentage 43 %
Smaakprofiel Gin Jeneverbes
Land van herkomst Colombia
Inhoud 0.7 l
Type drank Gin
EAN Barcode 5902596700041

Dictador Dictador Ortodoxy Colombian Aged Gin 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten