Hendrick's Flora Adora 70cl

Country Of Origin Verenigd Koninkrijk (incl. Schotland)
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 43.4 %
Hendrick's Flora Adora 70cl is een premium gin met een unieke en complexe smaak, gemaakt door de gerenommeerde distilleerder Hendrick's in Schotland met behulp van zeldzame botanicals en twee verschillende ketels. De verfrissende geur van verse bloemen en kruiden voegt een heerlijk accent toe aan elke cocktail of kan puur worden...
Op voorraad
€ 37,95
Werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €150
Achteraf betalen met Klarna
Voeg toe aan verlanglijst

Beschrijving van Hendrick's Flora Adora 70cl

Hendrick's Flora Adora 70cl is een premium gin geproduceerd door de wereldberoemde distilleerder Hendrick's. Het merk staat bekend om zijn unieke en ongebruikelijke benadering van gin maken, waarbij zeldzame botanicals en twee verschillende distilleerketels worden gebruikt om hun kenmerkende smaak te creëren.

Het Merk en de Plaats van Herkomst

Hendrick's wordt geproduceerd in Schotland, waar het sinds 1999 wordt gemaakt. Het wordt gemaakt met een mix van traditionele botanicals zoals jeneverbes, koriander en engelwortel, evenals meer onconventionele ingrediënten zoals komkommer en rozenblaadjes.

Smaak en Aroma

De smaak van Hendrick's Flora Adora is complex en gelaagd, met tonen van verse citrus en bloemige zoetheid in balans gebracht door een subtiele kruidigheid die op de tong blijft hangen. Het is een gin die zowel puur als gemengd in cocktails kan worden genoten, waardoor er diepte en complexiteit aan elke drank wordt toegevoegd.

Het aroma van Hendrick's Flora Adora is even uniek, met de geur van verse bloemen en kruiden die samen mengen om een ​​echt heerlijke geur te creëren. Hints van jeneverbes en citrus zijn ook aanwezig, waardoor de gin een verfrissende en opwekkende kwaliteit heeft.

Leuke Weetjes Over de Gin

Leuke weetjes over Hendrick's Flora Adora zijn onder andere het feit dat het wordt gemaakt met behulp van twee verschillende distilleerketels - een traditionele koperen potketel en een Carter-Head ketel - wat zorgt voor meer controle over het distillatieproces. Bovendien wordt elke batch van Hendrick's geïnfuseerd met zijn eigen unieke mix van botanicals, waardoor geen twee flessen exact hetzelfde zijn.

Productieproces

Om Hendrick's Flora Adora te produceren, worden de botanicals eerst in neutrale spirit gedrenkt voordat ze worden gedistilleerd in de twee verschillende ketels. De resulterende spirit wordt vervolgens gemengd met water uit de eigen bron van de Distillery voordat hij wordt gebotteld op 43,4%.

Eigenschappen
SKU L-59-397-00
Merk Hendrick's
Alcoholpercentage 43.4 %
Smaakprofiel Gin Floraal
Land van herkomst Verenigd Koninkrijk (incl. Schotland)
Inhoud 0.7 l
Type drank Gin
EAN Barcode 5010327705866

Hendrick's Hendrick's Flora Adora 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten