Viña Chela - Reserve Sauvignon Blanc - 750ML

Viña Chela - Reserve Sauvignon Blanc - 750ML

75 cl.

499
6,65/liter

Rekening houden met allergenen?  Login en voeg je allergenen toe aan je profiel zodat we de productinformatie persoonlijker kunnen maken.

Inloggen

WHITE WINE

•Land van herkomst: Argentinië
•Druifsoort: Sauvignon Blanc

De Viña Chela wijnen worden gemaakt in het Argentijnse Mendoza. Aan de voet van de Andes groeien de druiven waarvan deze wijn wordt gemaakt. Het is een 100% sauvignon blanc die rijpt op roestvrijstalen tanks en zodoende niet in contact wordt gebracht met hout. Dat levert een frisse en strakdroge wijn op. Sauvignon blanc komt oorspronkelijk uit de Franse Loire vallei en gedijt goed in koele klimaten. Het grote voordeel van Mendoza is de koele nachten. Dankzij de grote verschillen tussen de dag en nacht temperatuur behouden de druiven hun frisheid. In de wijn proef je de smaak van grapefruit, appel en tropisch fruit zoals meloen. Lekker als borrelwijn. Of in combinatie met sushi, salades, geitenkaas of gerechten met spinazie.

Alcohol Percentage: 12.5%.

Merk

Vineyards: Our grapes come from high altitude vineyards at the foothill of Andes mountains. Altitudes range from 3000 to 3900 feet.

Website

www.escorihuelagascon.com.ar

Adres

PRODUCED AND BOTTLED BY S.A.E.V. ESCORIHUELA,
BELGRANO 1188 GODOY CRUZ, MENDOZA.
BGA. A-74104, EXP. A-88053
www.escorihuelagascon.com.ar