Koval Four Grain 50cl

Country Of Origin Verenigde Staten
Weight Unit Amount 0.5 Liter
Alcohol Percentage 47 %
Koval Four Grain 50cl is een unieke en uitzonderlijke whisky. Gemaakt van een mix van maïs, gemoute gerst, rogge en tarwe, biedt het een harmonieuze balans van smaken en een gladde, fluweelachtige textuur. Geniet van dit kleinschalige juweeltje en ervaar het toppunt van...
Op voorraad
€ 39,95
Werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €150
Achteraf betalen met Klarna
Voeg toe aan verlanglijst

Koval Four Grain 50cl: Een unieke whiskyervaring

Het merk Koval: Vakmanschap en innovatie

Koval is een onafhankelijke distilleerderij in Chicago, Illinois. Ze staan bekend om hun innovatieve benadering van sterke dranken en zijn er trots op dat ze alleen de beste biologische ingrediënten van lokale boeren gebruiken. Met een toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit heeft Koval zich gevestigd als een toonaangevende naam in de ambachtelijke whisky-industrie.

Smaak: Krachtig en zacht smaakprofiel

Wat smaak betreft, biedt Koval Four Grain 50cl een uitzonderlijke ervaring. De zorgvuldige mix van vier verschillende granen - haver, gemoute gerst, rogge en tarwe - creëert een complex smaakprofiel dat zowel gedurfd als zacht is. In de mond dansen tonen van karamel, vanille en specerijen, waardoor elke slok een genot voor de zintuigen is.

Aroma: betoverende geur

Het aroma van Koval Four Grain 50cl is net zo betoverend. Als je het glas naar je neus brengt, word je begroet door hints van geroosterde granen en warm eikenhout. Subtiele bloemige ondertonen vermengen zich met de zoetheid van honing, waardoor een werkelijk betoverende geur ontstaat die in de lucht blijft hangen.

Leuke feiten: Bekroonde erkenning

Nou, laten we eens wat leuke weetjes over deze verfijnde whisky op een rijtje zetten. Wist je dat Koval Four Grain 50cl bekroond werd met een Gold Medal op de 2020 International Whisky Competition? Deze prestigieuze erkenning bevestigt zijn status als een uitzonderlijke whisky die het proeven waard is.

Productieproces: Nauwgezet vakmanschap

Bij Koval is het productieproces niets minder dan nauwgezet. Elke batch van Four Grain 50cl begint met handgemoute biologische granen, die vervolgens worden gemalen en gedistilleerd in kleine koperen pot stills. De whisky rijpt in verkoolde Amerikaanse eikenhouten vaten, waardoor het zijn uitgesproken smaken na verloop van tijd kan ontwikkelen.

Eigenschappen
SKU L-06-725-00
Merk Koval
Alcoholpercentage 47 %
Regio USA
Type drank Whisky
Type whisky Bourbon
Land van herkomst Verenigde Staten
Inhoud 0.5 Liter
EAN Barcode 850786006211

Koval Koval Four Grain 50cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten