The Naked Malt 70cl

Country Of Origin Verenigd Koninkrijk (incl. Schotland)
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 40 %
Ervaar de zachte en rijke smaak van Naked Grouse The Naked Malt, een luxe blend van Schotse whisky die gerijpt is in first-fill sherry vaten. Met tonen van rozijnen, abrikozen en honing gevolgd door een rokerige afdronk, is deze uitzonderlijke blend perfect om puur te drinken of te mixen in je favoriete...
Op voorraad
Special Price € 21,95 Normale prijs € 23,50
Werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €150
Achteraf betalen met Klarna
-7%
Voeg toe aan verlanglijst

Beschrijving van Naked Grouse The Naked Malt

Naked Grouse The Naked Malt is een luxe blend van Schotse whisky waar veel whisky liefhebbers gek op zijn. Het merk Famous Grouse is bekend in de whisky industrie en wordt geproduceerd door Matthew Gloag & Son, een familiebedrijf gevestigd in Perthshire, Schotland.

Smaak en Geur

The Naked Grouse is een blend van single malt whisky's die gerijpt worden in first-fill sherry vaten, waardoor er een rijke, diepe en zachte smaak ontstaat. Het heeft een fruitige smaak met tonen van rozijnen, abrikozen en honing, gevolgd door een rokerige afdronk. De geur is zoet en fruitig met hints van vanille en eikenhout, wat het erg aantrekkelijk maakt voor Het geurprofiel.

Leuke feitjes

Een interessant feit over The Naked Grouse is dat het oorspronkelijk werd gelanceerd als een limited edition whisky maar vanwege de populariteit werd het toegevoegd aan het permanente assortiment van Famous Grouse. The Naked Grouse is ook één van de weinige whisky's die niet koud gefilterd worden, wat betekent dat het meer van zijn natuurlijke smaken en aroma's behoudt.

Productieproces

Om The Naked Grouse te produceren selecteert Matthew Gloag & Son zorgvuldig alleen de beste single malts uit heel Schotland, die vervolgens in kleine batches gemengd worden. De blend wordt dan meerdere jaren gerijpt om de smaken te ontwikkelen en te rijpen. Uiteindelijk wordt de whisky gebotteld op 40% en gepresenteerd in een elegante fles zonder label of doos - wat de "naakte" aard van deze uitzonderlijke blend weerspiegelt.

Eigenschappen
SKU L-06-301-00
Merk Naked Malt
Aanbiedingsprijs € 21,95
Alcoholpercentage 40 %
Smaakprofiel Whisky Vol en rijk
Regio Verenigd Koninkrijk - Schotland
Type drank Whisky
Type whisky Blended
Land van herkomst Verenigd Koninkrijk (incl. Schotland)
Inhoud 0.7 Liter
EAN Barcode 5010314304904

Naked Malt The Naked Malt 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten