Nieuws, Whisky review

Netjes of on the rocks? ‘Er is geen specifieke manier om whisky te genieten,’ zegt kenner

Neat or on the rocks? 'There's no specific way to enjoy whisky,' says connoisseur | The Citizen

Een glimlach op je gezicht? Dan doet Glenmorangie het goed volgens David Blackmore

Het genieten van whisky is een kunst, een ervaring die alle zintuigen prikkelt en—volgens David Blackmore, de wereldwijde merkambassadeur van Glenmorangie—je een glimlach op het gezicht moet toveren. In de wereld van whisky is Glenmorangie een merk met een rijke historie en reputatie, dat een sterke band met zijn consumenten heeft en zeker weet hoe de liefhebber te plezieren.

David Blackmore, met zijn charismatische uitstraling en ongelooflijke kennis van whisky, is een gepassioneerde vertegenwoordiger van Glenmorangie. Hij is een inspiratiebron voor iedereen die van whisky houdt. En zijn filosofie? “Als whisky een glimlach op je gezicht tovert, dan doe je het goed.” Deze opmerking weerspiegelt niet alleen zijn liefde voor whisky, maar ook de manier waarop Glenmorangie zijn expressies benadert.

Whisky met persoonlijkheid

Iedere fles van Glenmorangie draagt een unieke persoonlijkheid en verfijning. De subtiele aroma’s, de fluweelzachte textuur, de warme gloed in je mond en keel; het zijn allemaal elementen die bijdragen aan de charme van het merk. Wanneer je zo’n whisky drinkt, proef je de aandacht voor detail, de toewijding die ze hebben gegeven aan het creëren van een prachtig gebalanceerde whisky.

Het maakt niet uit of je nieuw bent in de wereld van whisky of een ervaren kenner bent, het merk heeft variëteiten die iedereen kunnen bekoren. Of je nu houdt van een complexe, gelaagde whisky zoals de Glenmorangie Signet, of een whisky met tonen van honing, amandel en kokos, zoals de Glenmorangie The Original—er is altijd een Glenmorangie whisky die een glimlach op je gezicht kan toveren.

Het goede doen

In lijn met de filosofie van David Blackmore, draait het allemaal om plezier. Het draait om het waarderen van de complexe smaakprofielen, de afdronk en bovenal de vreugde van het moment. Want het zijn deze momenten van genot, die onvergetelijke glimlach op je gezicht, die de moeite en het harde werk van de kenners en het merk rechtvaardigen.

Whisky drinken is immers geen verplichting, maar een keuze. Een keuze die ons in staat stelt de kleinere momenten in het leven te vieren, de overwinningen te koesteren en de minder prettige momenten het hoofd te bieden. En met Glenmorangie aan onze zijde, weten we dat we het goed doen.

Dus voel je vrij, pak je favoriete Glenmorangie, schenk jezelf een glas in en doe het goede – breng die glimlach op je gezicht!

author-avatar

Over Simon Janssen

Zeker geen heilige, maar wél de inspirator achter het Buydrinks team. Simon houdt zich onledig met de technische kant van de zaak en knoopt naar eigen zeggen links aan tags, en slugs aan domeinen. Of zoiets. Volgens hem is er maar 1 ding goed aan het mislukte wijnjaar 1977: zijn neerdaling tussen de gewone mensen. En de Port van Fonseca, dat ook. Simon heeft 25 jaar ervaring op het gebied van wijn en gedistilleerd. In 2000 werd Simon Vinoloog aan de Wijnacademie en heeft hij duizenden wijnen geproefd. Naast wijn is Simon een liefhebber van Single Malt Whisky.

Terug naar overzicht