Bedankt dat je geïnteresseerd bent in een blog samenwerking! Wij zijn altijd op zoek naar leuke manieren om onze lezers te inspireren en te informeren over de nieuwste wijnen en gedistilleerd, en samenwerkingen zijn daar een geweldige manier voor.

Blog Samenwerking

Hieronder vind je een aantal ideeën voor samenwerkingen met Buydrinks, maar als je iets anders in gedachten hebt, laat het ons dan gerust weten:

  • Productreviews: Als je een product hebt dat past bij mijn blog, dan kan ik er een eerlijke en oprechte review over schrijven voor mijn lezers. Bij voorkeur een product dat ook wordt aangeboden via een affiliate netwerk maar het hoeft niet. Productreviews worden altijd voorzien van een proefnotitie. Om het product goed te kunnen beoordelen ontvang ik altijd graag een proeffles. Een voorbeeld van een productreview vind je hier.
  • Sponsored posts: Als je een specifiek onderwerp, product wilt promoten, kan ik een gesponsorde blogpost maken om jouw boodschap aan onze lezers over te brengen. Deze artikelen zijn zonder vermelding en altijd minimaal 500 woorden. Dit kan bijvoorbeeld een blogpost zijn over een bepaald wijngebied of evenement.
  • Gastblogs: Als je een expert bent op een bepaald gebied, dan kunnen wij je vragen om een leuke post te schrijven voor onze lezers.

Als je geïnteresseerd bent in een van deze samenwerkingen of als je een ander idee hebt, dan hoor ik dat graag! Je kunt ons altijd mailen op info@buydrinks.nl en dan kunnen we het bespreken. We kijken er naar uit om van jou te horen en samen te werken aan iets moois!

Cheers!

Het team van Buydrinks